BlueSpecialists Logo
DIT ZIJN WIJ

Over BlueSpecialists.com

Wat is BlueSpecialists?

BlueSpecialists is hét platform voor mensen met subsidie-ervaring. Eenmanszaken of kleinere bureaus die aangesloten zijn bij BlueSpecialists krijgen nieuwe projecten of kunnen meewerken aan projecten van de Hezelburcht Groep. De Hezelburcht Groep bestaat onder andere uit Hezelburcht Subsidieadviesbureau, Evers + Manders SubsidieadviseursFirstBlue GmbH en OrangeX.

Aanmelden

Dus ben jij een ambitieuze professional met kennis en ervaring in subsidies en financiering? En wil jij ons meehelpen om de wereld een mooiere plek te maken? Vul hier je gegevens in en kom langs op één van onze kantoren voor een kop koffie en om kennis te maken!
Sustainable development goals

Het idee achter BlueSpecialists

Als Hezelburcht Groep ontvangen wij talloze verzoeken om te ondersteunen bij het aanvragen van subsidies, het managen van projecten of bijvoorbeeld het ondersteunen van subsidie-administratie. We willen daarbij zoveel mogelijk verzoeken helpen met onze hoge kwaliteit dienstverlening en kunnen daarbij alle extra mankracht gebruiken!

Waar we voor staan

Wij vinden dat iedere organisatie met een project(idee) dat bijdraagt aan een duurzame en gezonde toekomst de kans moet krijgen om gerealiseerd te worden. Daarom bouwen we iedere dag bruggen tussen de mooie projecten van onze klanten en de nationale en Europese subsidieverstrekkers.

0
klanten ondersteunen wij jaarlijks
0
aangevraagde subsidies sinds de oprichting van ons bedrijf
0
miljoen aan toegekende subsidies per jaar
0
miljoen aan Europese subsidies per jaar

Sectoren waarin we actief zijn

Duurzaamheid
Life Sciences & Health
ICT & Software
High Tech
Maakindustrie
Chemie & Biobased Economy
Logistiek & Water
Automotive & Mobiliteit
BlueSpecialists Logo white

BlueSpecialists B.V. is onderdeel van de Hezelburcht Groep.

Adres

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen
Nederland

Contact

Tel: 088 495 20 00
Email: info@bluespecialists.com

Waarom BlueSpecialists?

nl_NLDutch